SERVICII FUNERARE PLOIESTI

Transport cu dricul

S.C. Daliana SRL este o firmă specializată pe servicii funerare ploiesti:  transport funerar, articole funerare,constatare deces, îmbălsămare, cosmetizare, spălare decedat, îmbrăcare decedat, sicrie, cruci, coroane, jerbe, fanfară, personal manipulare sicriu, accesorii funerare, servicii funerare ploiesti. Asigurăm gama completă de articole şi servicii funerare de calitate,la standarde europene si preturi fara concurenta.  Impreuna putem face suferinta mai usoara.

Imbalsamarea

Îmbălsămarea este o practică care are ca obiectiv oprirea procesului de putrefacție și conservarea cadavrelor. În procesul de îmbălsămasre în general sefolosesc substanțe chimice, rășini și balsamuri.
Primele practici de îmbălsămare care sunt cunoscute s-au efectuat în Egiptul Antic, dar există și acest exista și la strămoșii popoarelor din America de Sud dar practicile și substanțele folosite erau diferite față de cele ale egiptenilor.
Dintre persoanele celebre păstrate intacte prin procesul de îmbălsămare amintim: Lenin, Hồ Chí Minh, Mao Țe Tung și Eva Perón.

Inmormantarea

Ritualul de îngropăciune, împlică și elemente de pietate și diferă în funcție de națiune, religie, incluzând luarea rămasului bun de la rudenii, spălarea și îmbrăcarea mortului, ceremonia religioasă cu un preot însoțit la cimitir de o procesiune îmbrăcată în doliu negru, (în China și Japonia culoarea doliului fiind albă), dar și pomana mortului (colaci, colivă, prăjituri), folosirea sau nefolosirea sicriului, prepararea cadavrului (la unele popoare), executarea sau interzicerea unei autopsii medicale. Regulile de păstrare a cadavrului sunt stabilite înainte de înhumare.

Cortegiu funerar

Scopul nostru este de a va pune la dispozitie o alternativa de servicii oneste si de calitate la cele mai mici preturi.
Tratam fiecare caz cu demnitatea cuvenita si incercam pe cat posibil a usura trecerea defunctului in nefiinta pentru familia, rudele si toti cei implicati.

Constatare deces

In stabilirea decesului unei persoane, definitorie este incetarea ireversibila a a ctivitatii cerebrale sau a activitatii cardiace, stabilita prin mijloace medicale. Pentru confirmarea medicala a mortii cerebrale, in cazul adultului trebuie efectuate doua examinari la interval de cel putin 6 ore, iar pentru copilul cu varsta sub sapte ani, doua examinari la interval de cel putin 12 ore.

Sicrie, cruci, coroane, jerbe

  • Pachetul funerar are rol orientativ si se poate modifica la solicitarea clientului
  • Nu trebuie sa va deplasati de la domiciliu. Comenzile vor fi onorate non-stop.

Personal manipulare sicriu

Manipulare decedat

Back to Top